Begeleide meditatie sessies - vlakbij Noorderplantsoen Groningen


DOE JE MEE?! Laatste sessies op deze locatie - nieuwe locatie wordt z.s.m. bekend gemaakt!

 

woe 21 augustus 11:00 - 12:00 uur

do 22 augustus 19:30 - 20:30 uur

vrij 23 augustus 10:00 - 11:00 uur

 

Geen vakantie gehad? Even een rustmoment tussen alle Noorderzon drukte door nodig? Of gewoon even lekker opladen?

 

Doe dan deze week mee met een begeleide meditatiesessie in kleine groep: het kan nu nog! Per 1 september ga ik uit deze ruimte: kom je mee afscheid nemen van deze mooie en kalme studio waar je voor een klein prijsje nog even kan kennis maken met mijn meditatiesessies!?

 

Zodra de nieuwe locatie bekend is, zal het rooster bekend gemaakt worden

•••

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@annanoukacoaching.nl of stuur me een bericht op Insta of FB

 

Slechts 6 euro of een halve strip voor degene die nog een strippenkaart hebben! (Voorkeur contant. Pinnen na de les kan ook)


I.v.m. drukte en het zoeken naar een nieuwe locatie voor AnnaNouka Coaching staat het vaste rooster voor de meditatielessen tot nader bericht 'on hold'. Meer info volgt. Mocht je vragen hebben of alvast als allereerste horen wanneer er weer lessen starten: mail even naar info@annanoukacoaching.nl, dan zet ik je op de mailinglijst voor de meditatielessen.


 

Ben jij op zoek naar een moment voor jezelf midden in de week? En vind je het fijn om in een kleine groep samen te mediteren onder begeleiding?

 

 

Mijn lessen/sessies zijn geïnspireerd op mijn eigen ervaringen tijdens de Vipassana (inzichtsmeditatie) retraites die ik heb gevolgd, Mindfulness en visualisatie technieken.

 

De lessen zijn laagdrempelig, leren je niet zweven, maar juist in het hier en nu te leven en met beide benen op de grond te staan.


Praktische info

 Zomer Specials "Mindful Leven Meditatie Sessies" 

 

KOSTEN: 10,00 euro per les of 1 strip van jouw strippenkaart

 

Voor vragen kan je altijd een e-mail sturen naar info@annanoukacoaching.nl

 

 

* de meditatie begeleiding wordt in de Nederlandse taal gegeven

 

HUHUISREGELS & TIPS:

 • Kom minimaal 10 minuten van te voren zodat je in alle rust je plek kan vinden voor een goed begin!
 • Na afloop drinken we samen thee, eventueel kan je me nog wat vragen stellen.
 • AANMELDEN: Altijd online aanmelden per les.
 • AFMELDEN: als je toch NIET kan (ivm beperkt altijd deelnemers) gelieve af te menden: via Setmore of mail i.v.m. de beschikbare ruimte.
 • Schoenen kan je kwijt op het schoenenrekje
 • What to bring
  • kom in een comfy outfit, waar je ontspannen in kan mediteren (i.i.g. geen spijkerbroek!)
  • er zijn yogamatjes, meditatiekussens en dekentjes aanwezig
  • eventueel meenemen: eigen meditatiekussen, meditatiedoek of handdoek om over het yogamatje te leggen of jezelf mee in ta pakken.

Docent: Anouk Wortel van AnnaNouka Coaching

Sinds 2014 heb ik mij verdiept in Mindfulness en meditatie. Omdat dit mijzelf veel innerlijke rust, flow & zelfvertrouwen heeft gegeven in het leven, besloot ik opleidingen te volgen om anderen dit ook te leren. 

Na een cursus Coaching & Holistische Massage in 2015 ben ik mijn praktijk gestart. Inmiddels geef ik persoonlijke coaching & geregeld workshops aan groepen waarbij ik creativiteit, bewustwording & meditatie combineer.

Naast workshops vanuit mijn eigen bedrijf sta ik bijna wekelijks voor de klas als gastdocent voor Noordbaak waar ik workshops geef over bewustzijn, duurzaamheid en sociaal ondernemen. 

In 2016 heb ik een 10-daagse Vipassana Retraite gevolgd bij Vipassana Meditatie Centrum Dhamma Pajjota om mijzelf de techniek goed aan te leren. In 2017 ben ik als oud-student naar 1-daagse Vipassana course gegaan om mijzelf scherp te houden. Dit jaar heb ik zowel een 3-daagse Vipassana als nog een andere opleiding op de planning staan.

 

Omdat ik bij veel mensen zie dat ze het moeilijk vinden om in stilte te mediteren, heb ik ondervonden dat het belangrijk is om creativiteit en speelsheid in de oefeningen te gebruiken. Dit maakt het voor veel mensen aantrekkelijker en 'minder zweverig' om met mediteren te starten. Meditatie hoeft namelijk helemaal niet zweverig te zijn, het kan je juist heel ver brengen wanneer je met beide benen op de grond staat (of wilt staan) en het beste uit jezelf wilt halen. Voor meer info over Vipassana Meditatie bekijk dan eens de TedX Talk van Eilona Ariel of de documentaire Doing Time Doing Vipassana.Voor wie zijn deze meditatie sessies geschikt?

 • Voor iedereen die moeite heeft met spanning & stress loslaten
 • Voor iedereen die op een no-nonsense manier meditatietechnieken wilt aanleren die je zelf thuis kan toepassen
 • Wanneer je een moment voor jezelf kan gebruiken midden in de week
 • Met name geschikt wanneer je nog geen of weinig ervaring hebt met meditatie (woensdag)
 • Voor iedereen die het moeilijk vindt om alleen te mediteren in stilte of wanneer je veel gedachten in je hoofd hebt
 • Geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar

 

 


Foto's (oude) locatie: Liatelier in Groningen