Events

Events · 14. november 2019
Soms heb je als hoogsensitief persoon een korte vraag of een situatie waar je tips over wilt. Of je hebt gewoon even een klankbord nodig. Bovendien kan het spannend zijn om direct een afspraak te maken of een coachingtraject aan te gaan. Een telefonisch HSP Vraagbaak Consult is een soort Q&A waar je kort en bondig advies krijgt over jouw specifieke HSP vraag waardoor je snel verder kunt: een hulpvraag, een tip voor een probleem, situatie of gewoon als klankbord.
Events · 20. augustus 2019
Nou ja stoppen is een groot woord: ik ga per 1 september 2019 stoppen met de ruimte huren aan het Albertine Agnesplein. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tijd om een andere richting op te gaan. En YES: tips zijn welkom als iemand een ruimte in de buurt van de rivierenbuurt / centrum-zuid weet waar ik zowel coaching als meditatiesessies kan geven voor één of een paar dagdelen per week.

Events · 22. december 2018
DE MAAN VAN DE LANGSTE NACHT || De laatste volle maan van 2018. Vlak voor kerst. De laatste sessie bij Studio AnnaNouka van 2018. Dat vroeg om iets speciaals. We hebben een speciale volle maan meditatie gedaan en maan mandala's getekend. Als cadeautje van het universum kregen we de volle maan te zien bij het het naar buiten lopen na afloop die precies toen om 17:50 uur op zijn volst was <3
Events · 16. december 2018
VOLLE MAAN MEDITATIE EVENT GRONINGEN. Zaterdag 22 december: De maan van de langste nacht. Mediteren vlak voor kerst tijdens volle maan: een goed moment om het afgelopen jaar te evalueren en de energie van de maan gebruiken en onze intenties voor 2019 te visualiseren door het tekenen van een Mandala. Bij Studio AnnaNouka in Groningen, Oranjebuurt. Vlakbij het Noorderplantsoen.

Events · 11. december 2018
Stil staan bij alle ervaringen, uitdagingen en lessen van het afgelopen jaar. Bewustwording creeeren en groeien. Dat geldt zeker voor Theresa van het nieuwe vegan en bewuste tassen merk Osier. Ze organiseerde dit prachtige "TIME TO RENEW" event i.s.m. andere bewuste partners en ondernemers zoals Chanel van The Impact Shop. Ik ben heel dankbaar dat ik deze bijzondere en getalenteerde ladies mocht begeleiden met een bewustszijns meditatie..
Events · 06. december 2018
Een grote stap, een droom die uit is gekomen! Dat vroeg natuurlijk om een feestje: bekijk hier de foto's van de officiele opening van Studio AnnaNouka in Groningen!