Wie is Anouk van AnnaNouka Coaching?

Ik ben een dromer, altijd ambitieus, chaotisch en bijzonder gevoelig geweest. Sinds ongeveer 17 jaar weet ik dat ik hoogsensitief ben. Ik vond dit altijd moeilijk te accepteren. Bovendien hou ik niet van 'labeltjes'. Inmiddels heb ik zelf een manier gevonden om hiermee om te gaan door veel te lezen, leren (ook van andere coaches) en enorm nieuwsgierig te zijn. Met vallen en opstaan heb ik mijn droom waar gemaakt en help en inspireer ik anderen sinds 2016 naar een bewustere, meer duurzame levensstijl waardoor jouw gevoeligheid je niet meer in de weg hoeft te zitten.

 

Ik zie er naar uit je te mogen ontmoeten!

 

Lieve groetjes,

 

Anouk

AnnaNouka CoachingMijn droom

Heel lang was het me niet duidelijk wat mijn passie was. Ik had veel talenten maar was nergens echt goed in. Dacht ik. Bovendien had (en heb) ik elke week nieuwe dromen, hobby's en ideeën. Elke dag mezelf naar kantoor slepen voelde niet goed. Stiekem droomde ik al sinds mijn 20e van het runnen van een eigen bedrijf. De vrijheid, de mogelijkheden, zelf bepalen met wie je samenwerkt: het sprak me allemaal heel erg aan. Angst heeft me jaren tegen gehouden. 

 

Inmiddels ben ik er achter dat jezelf de gene bent die jouw leven inricht. Dat kan niemand anders voor je doen. De verwachtingen van anderen loslaten en precies doen wat ik wil, af en toe uit mijn comfortzone stappen en goed luisteren naar mijn lichaam en mijn innerlijke stem heeft me gebracht waar ik NU ben: met veel speelsheid, creativiteit, kennis en ervaring op gebied van bewustwording, hoogsensitiveit, duurzaam leven, doe ik nu precies wat ik altijd wou maar niet durfde: 

anderen helpen en inspireren met veel oprechtheid, creativiteit, liefde en nieuwsgierigheid naar de mens en onze wereld toe.

 

Sinds 2016 geef ik coaching, help ik anderen naar meer ontspanning, balans en het ontwikkelen van meditatie vaardigheden. Ik help jou het leven te te creëren waarbij je balans ervaart, flow en compassie voor jezelf en de wereld om je heen.

Mijn droom is om al mijn passies te kunnen combineren en ooit privé, werk en duurzaam leven te kunnen combineren op een eigen plek waar ik of samen met anderen gelijkstemden kan helpen en inspireren: (creatieve) workshops, yoga, mindfulness, voeding, coaching, educatie: en wie weet wat nog meer!

 

O ja: meer van de wereld zien staat ook absoluut op mijn bucketlist ;)

 

Durven dromen en dromen uitvoeren: ik word er steeds beter in!

 

Wat is jouw droom?

Mijn achtergrond

Na mijn opleiding HBO Facility Management met specialisatie Toegepaste Psychologie & Arbeidsparticipatie heb ik een studie Holistische Massage, Coaching bij Hoogsensitiviteit en Orthomoleculaire Suppletie gevolgd bij het Civas Instituut en een Masterclass Stress Release door Zonnevlecht Opleidingen. Deze opleidingen worden geaccrediteerd door het KTNO en BATC en vormen daarmee voldoende basis om als vakspecialist aan de slag te gaan. 

 

 

Daarnaast heb ik mijzelf sinds 2014 verdiept in mindfulness & meditatie. Omdat ik merkte dat dit mij veel innerlijke rust, flow en zelfvertrouwen in het leven bracht, wist ik: hier wil ik iets mee doen! 

Ik ben naar een 10-daagse Vipassana stilte retraite geweest om mijzelf verder te ontwikkelen. Tot de dag van vandaag geloof ik dat zonder oordeel naar jezelf durven kijken, zelfcompassie en met beide benen op de grond staan dé manier is om er achter te komen wat je echt wilt en kan in het leven en een goede manier is om over je angsten heen te komen.

 

Naast mijn eigen bedrijf geef ik geregeld als facilitator gastcolleges - interactieve workshops - op MBO-scholen in Groningen voor

 

Up To Us. Ik werk graag met jongeren en jongvolwassenen en merk dat ik voornamelijk jonge ambitieuze vrouwelijke HSP'ers in mijn praktijk mag ontmoeten en begeleiden.