· 

Bewust & Gezond Leven

Wat voor jou goed en gezond is, is niet altijd goed en gezond voor een ander. Dit is totaal afhankelijk van de persoon zelf, situatie, stemming, omgeving, hormonen en andere omstandigheden. Er is geen één handboek te schrijven zoals “Gezond & Bewust Leven Doe je Zo”. Hoe je dan toch goed voor jezelf kan zorgen als HSP'er? Voor iedereen is het heel persoonlijk wat wel en wat niet werkt. Het is een zoektocht en daar help ik je graag bij.


Iets wat wel voor ieder persoon geldt is dat stress ongezond is voor zowel lichaam als geest. Ook daar geldt: wat voor de één stress is, is voor de ander ontspanning. Het leren kennen van jouw stressfactoren is dus essentieel voor jouw persoonlijke “HSP-Bewust-Leven-handboek”.

Het écht leren kennen van je eigen lichaam en geest kan jaren duren. Er komen dingen bij kijken als:

  • Eerlijk durven kijken naar jezelf;
  • Goed in contact staan met je emoties en verlangens,
  • Inzicht in je afhankelijkheden, patronen, hormoonbalans, stofwisselingssysteem, allergieën en overgevoeligheden

 

Met goede begeleiding en motivatie om dichter tot jezelf te komen en te groeien als persoon kun je dit proces sneller doorlopen en kan ik je helpen aan een toekomst waarin het mogelijk is om jouw gevoeligheden als kracht je gaan zien en te gaan inzetten.

Let op: elk HSP-Bewust-Leven-handboek wordt voor iedereen op maat gemaakt door jouw eigen zelfkennis, input, groeiproces en de motivatie om goed voor jezelf te willen zorgen én met de hulp van mij als coach. Ik ga je helpen er achter te komen wat voor jou werkt, dit gaan we doen door methodes en opdrachten die bij jou passen. We kunnen ons focussen op diverse technieken, denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontspanningsoefeningen
  • Visualisatieoefeningen
  • Leren mediteren
  • Mindfullness
  • Oefeningen uit de Haptonomie

 

Na een gratis kennismakingsgesprek zullen we bepalen of jij één, enkele of meerdere sessies gecoacht wil worden, of dat je na één vervolgsessie direct een persoonlijk HSP-Bewust-Leven-handboek wilt ontvangen.

 

Boek nu een kennismakingsgesprek zodat jij in de toekomst niet meer hoeft te twijfelen wat wel of niet gezond of goed voor je is en niet meer hoeft te luisteren naar allerlei gezondheidsguru’s, want jij bent dan binnen handbereik van een toekomst waarin jij jouw eigen gezondheidsguru bent!

Wie wil dat nou niet?