Steun AnnaNouka Coaching: donatie met of zonder beloning - of ander klein gebaar

Ik vraag niet veel, maar ieder (klein) gebaar helpt mij groeien!

 

Doe direct een Paypal donatie: met of zonder wederdienst of cadeau en elk bedrag is mogelijk en ben ik dankbaar voor!

 

 Optie 1 Donatie zonder weder-prestate

Alle kleine beetjes helpen! Meer info volgt snel.

Optie 2 Donatie in ruil voor een sparrings-sessie

Je bent net als ik ondernemer of coach. Laten we kijken hoe we elkaar kunnen helpen door een Online sessie te plannne (max 30 min.)

Optie 3 Donatie en wordt VIP-klant

Als dank 20% korting op workshops en events

Optie 4 Donatie in ruil voor een kort online Consult

Kies voor een Consult waarbij je advies krijgt over 1 HSP-gerelateerde vraag of klacht (online - max. 20 minuten)Optie 5? Dan word jij mijn belangrijkste klant en zakenrelatie: be prepared ;)

Ik durfde in het begin van het maken van de hulpvraag pagina nog niet eens het woord "gelddonatie" hardop uit te spreken zonder me een bedelaar te voelen. In middels ben ik een beetje over mijn hulp-vraag-angst heen en daag ik je uit om mij maximaal te steunen; niet dat ik daar op durf te hopen, maar dan word je dus wel echt Super-VIP van AnnaNouka Coaching en dan moet je er wel - als een soort mascotte op feestjes als we nieuwe doelen of successen hebben bepaald er een beetje bijlopen zoals op deze foto ;)

 

Oké, als jij ook nog eens het beste uit mij weet te halen en mij helpt mijn volledige potentieel te bereiken, dan mag je best iets comfortabelers dragen.

 

 

Geintje! Ik hoop met deze actie mooie mensen te mogen spreken/ontmoeten en weer met veel energie mooie plannen uit te voeren waar ik blij van wordt en waar veel HSP'ers en/of andere jonge of creatieve gevoelige chaoten heel veel baat bij hebben!! Ik ga er voor!