Overprikkeling - interview-reeks

Roshni reageerde op mijn Insta Story met de vraag: “Hoe voelt overprikkeling voor jou?”, en gaf tevens aan dat het misschien wel goed ook voor haar zelf zou zijn om deel te nemen aan het interview. Waarom, dat lees je in onderstaand dit interview: Het doel van de interviews is om verhalen te delen rondom HSP, overprikkeling en dat HSP’ers het gevoel hebben dat ze niet de enige zijn die zich zo ‘overprikkeld’ kunnen voelen. Dat we er opener over worden en elkaar positief kunnen inspireren!
Interview met Marike Broekema van Puur Zang: Marike heeft van haar hobby – zingen - haar beroep gemaakt en dat is mede te danken aan haar hoogsensitieve eigenschappen. Ze helpt nu andere gevoelige personen om hun stem te laten horen. Middels zang stemcoaching, chakrazang en mijn favoriet: de Meditatieve Ligconcerten! Het doel van de interviews is om verhalen te delen rondom HSP en overprikkeling; hoogsensitief zijn is niet iets om je voor te schamen, leer het als je kracht te zien!

Het verhaal van Roos: “Ik ben dankbaar voor mijn burn-out en mijn hoogsensitieve karakter!” Het doel van de interviews is om verhalen te delen rondom HSP, overprikkeling en dat HSP’ers het gevoel hebben dat ze niet de enige zijn die zich zo ‘overprikkeld’ of ‘overwhelmed’ kunnen voelen. Dat we er opener over worden en elkaar positief kunnen inspireren en elkaar tips kunnen geven. Wat de 'key' naar herstel na burn-out als HSP'er is volgens Roos, lees je hier!