Online Coaching mobiel en via desktop

 

Voor de Online Coaching sessies via beeldbellen gebruikt AnnaNouka Coaching de AVG-proof applicatie MBO Beeldbellen van CareSharing of voor sessies via de desktop/laptop of Signal voor de mobiele telefoon.

 

De voorkeur gaat uit naar coachingsessies of individuele sessies Ontspannen en Mediteren op locatie in Groningen bij het Eiland. In sommige gevallen kan Online Coaching een goede uitkomst zijn of andere voordelen hebben. 

Eenvoudig beeldbellen tijdens een Online Coaching sessie - Coaching bij HSP


Wanneer Online Coaching

Wanneer en voor wie is Online Coaching geschikt?

  • Wanneer je niet in Groningen woont en de reisafstand te groot is;
  • Wanneer voor jouw als HSP'er de drempel te groot is om een persoonlijke afspraak te maken;
  • Wanneer je na een aantal uitgebreide sessies op locatie hebt gehad en daarna nog wel behoefte hebt aan begeleiding, maar de begeleiding minder intensief of als 'natraject' gezien kan worden
  • Wanneer het door bv. de Corona maatregelen niet mogelijk is om persoonlijke begeleiding op locatie te kunnen krijgen.

AVG-proof

De app "Signal" staat volgens de website van AVG.com op nr. 1 als het gaat om de veiligheid van het versleutelen van al jouw gegevens en de gesprekken die via chatten en videobellen worden gedaan.

 

"MBO Beeldbellen" is speciaal voor zorgprofessionals die willen beeldbellen via de desktop; een Nederlands en veilig platform:

 

"Caresharing MDO Beeldbellen is volledig versleuteld, loopt via onze eigen Caresharing servers in NL en niets wordt opgeslagen. U heeft geen account nodig en hoeft niets te installeren!"

- quote via https://mdobeeldbellen.caresharing.com/

Link naar een beveiligde Online Sessie

Wanneer je voor het eerst een afspraak of Intakegesprek hebt geboekt voor Online Coaching, dan krijg je een bevestigingsmail en uiterlijk een dag van te voren, mits mogelijk, een link naar de beveiligde omgeving waar je kan inloggen.