Stress Release Traject - in 10 weken stress de Baas

Stress Release: effectieve technieken om snel beter te leren ontladen van stress

 INDIVIDUEEL (DUO's* OOK WELKOM, bv: 2 vriendinnen/zussen, broer-zus of moeder-dochter)

 • Ben jij op zoek naar praktische begeleiding in een periode van stress?
 • Weet je eigenlijk niet zo heel erg goed hoe je stress van je af kunt schudden?
 • Blijft stress altijd heel erg lang 'hangen' lichamelijk en/of in je hoofd?
 • Ben je stressgevoelig en heb je al veel gesprekken gevoerd met therapeuten of psychologen maar mis je een stukje 'praktisch' of letterlijk het oefenen van    Wat-te-doen-bij-stress?

Dan ben je bij AnnaNouka Coaching in Groningen aan het juiste adres voor een Stress Release Traject!

 

*Aangepaste prijs (extra korting gegarandeerd) voor duo's: is wel afhankelijk van in welke mate de wensen en hulpvraag overeen komen ja/nee

  


Inhoud Stress Release Traject: 10 praktische sessies

In Groningen bij het Eiland worden de stress release sessies gehouden.

 

INTAKE - OEFENSESSIES - OP MAAT GEMAAKT STRESSPREVENTIE & OEFENSCHEMA:

 • Na een StartConsult waarbij we elkaar leren kennen en we jouw stressklachten of -situatie in kaart brengen,
 • volgen nog 9 sessies:
  • 7 oefen sessies van 45 minuten,
  • een extra sessie voor de oefeningen die jij nog eens graag samen wilt herhalen en een
  • afsluitende sessie waarin we evalueren en waarbij jij een persoonlijk en op maat gemaakt "Stress Preventie & Oefenschema" mee krijgt.

 

WAAROM LICHAAMSGERICHT OEFENEN?

We oefenen diverse ontspannings-, ademhalings- en andere lichaamsgerichte of meditatieve oefeningen. Zoals "Body Unwinding", leren ontspannen door diverse ademhalingstechnieken en we kijken tevens naar je houding: een gezonde houding, ademhaling en energiedoorstroming door het gehele lichaam zorgen automatisch al voor een lichaam en geest wat beter bestemd is tegen stress en van stress kan ontladen.

 

Wij - de mens - zijn vergeten dat je stress inderdaad letterlijk "van je af moet schudden"!

Kijk maar eens naar andere zoogdieren als ze gestresst zijn of zich niet lekker voelen! Ze gaan wiebelen, springen en schudden met ledematen of het hoofd. 


"Stress kan je niet wegdenken. Wel van je af schudden of in stilte terugkeren naar jouw innerlijke rustpunt; want die bestaat en daar kan je altijd terug naartoe."

 


Bij twijfel, vraag me alles wat je nog wilt weten om samen met 200% motivatie te gaan werken aan Stress - Weerbaarheid

Je wilt voordat je start met zo'n traject een goede keuze maken:

"Is dit écht iets wat mij nu gaat helpen?"

 

"Ik wil als coach dat je 100% gemotiveerd bent. Wanneer we starten dan ga ik veel tijd en energie aan jou en jouw traject geven. Ik wil zeker weten dat je gemotiveerd bent om een verandering in jouw levensstijl aan te brengen, nieuwe gewoontes en routines aan te leren.. Ben je er klaar voor?"

 

TWIJFEL JE NOG? Wil je meer info, of kennis met mij maken? Vrijblijvend meer weten?
Dan heb je verschillende opties (heb je daarna een keuze gemaakt en wordt het "JA, ik ga starten en wil me weerbaarder maken tegen stress!", dan worden onderstaande kosten in mindering gebracht op de prijs van het traject!)

 

TRAJECT IN KERNWOORDEN: Ontspannen - Semi-Actief - Mindful Bewegen - Ademen - Terug naar je lijf en gevoel - Herhaling - Motiverend - Oefenen - Oefenen - Ruimte - Moment voor jezelf - Moment om te ontladen - Met een lach of een traan ;)

 • Vraag per e-mail een telefonisch kennismakingsgesprek aan!
 15min  Gratis!
 • Boek een Online Intakegesprek (Beeldbellen)
 30min  €19,-
 • Boek een Intakegesprek bij het Eiland in Groningen
 45min  €25,-

De kosten voor een intakegesprek worden - wanneer jij besluit te starten - in mindering gebracht op de totaalprijs van het trajectZOMERACTIE: 50% korting op hele Traject!

Boek je je eerste afspraak (StartConsult StressRelease) voor 30 september 2020, dan ontvang je 50% korting op de totaalprijs (normaal € 840,-) en betaal je dus maar       € 420,- voor de volgende 10 sessies:

- ter vergelijking: reken maar even uit wat 10 sessies Bewustzijnscoaching zijn á € 65,-   ;)  -

 

 • 10 weken lang begeleiding
 • StartConsult inclusief een 1e oefening mee naar huis
 • 8 oefensessies met lichaamsgerichte, meditatieve en ontspanningsoefeningen
 • leer je hoe jouw houding je helpt bij het 'ontstressen'
 • Eindsessie: herhaling van wat lastig is, evaluatie en je neemt een op-maat-gemaakt "Stress Preventie & Oefenschema" mee naar huis

 

* Betaling in 1x na het Startconsult (middels factuur) of in 2 tot 4 termijnen (bijkomende kosten: €2,95 administratiekosten per nota)

Niet zweverig, wel praktisch en snel effectief: ideaal voor HSP'ers, AD(H)D'ers en jongvolwassenen met een druk leven


Ik ben van nature een echte stresskip. Daarom ben ik mijn hele leven lang al op zoek naar dé ideale methode om met stress om te gaan. Gelukkig heb ik veel rust gevonden dankzij Mindfulness en Vipassana meditatie. Ik heb diverse manieren gevonden om dit op een praktische manier, met succes, in mijn eigen leven te integreren. Dankzij diverse opleidingen en bijscholingscursussen*, heb ik dit traject zorgvuldig en zo praktisch mogelijk samengesteld.

 

Een beetje stress hebben en ervaren is gezond. Maar merk je dat het je werk of privé- of sociale leven beheerst, dan weet je dat je daar iets mee moet doen. Negeer je deze signalen - zoals vaak hoofd-, nek- en spierpijn hebben, langere periodes slechter slapen of in slaapvallen en overmatig piekeren bijvoorbeeld, dan steven je zo af op overspannen worden of zelfs een burn-out. 

 

Door het effectief leren van deze Stress Release technieken voorkom jij zelf dat je overspannen wordt of een burn-out krijgt. Jij hebt het zelf helemaal in de hand. Zolang je maar goed naar je lichaam luistert, de signalen niet negeert en op tijd actie onderneemt; zoals contact opnemen met mij voor het aanvragen van het Stress Release Traject!

* Een deel van dit traject is geïnspireerd op de gevolgde Masterclass "Stress Release" door Pauline Trum van Zonnevlecht Opleidingen