COVID-19 Corona maatregelen Updates

Wil jij mij helpen om AnnaNouka Coaching future-proof te maken? Dat kan! De corona-periode is voor veel zzp'ers een zware tijd geweest. Heel eerlijk, ook voor mijn bedrijf! Maar, ik heb een missie, ik geef niet zomaar op, maar alle kleine beetjes hulp kan ik gebruiken. Dus: ben jij een bekende, vriend of (ex-)klant of coacheé van AnnaNouka? Lees dan in deze best open en persoonlijke brief - die ik behoorlijk spannend vind om te publiceren, hoe jij mij - met een klein gebaar, kan helpen!
Yes! Na een periode van veel thuiswerken en alle coaching en begeleiding online te hebben gegeven i.v.m. het COVID-19 virus, ben je weer welkom voor persoonlijke sessies 'live' bij Het Eiland!

AnnaNouka Coaching in Groningen blijft geopend, maar t/m 28 april 2020 zullen alle gesprekken, coachingsessies en begeleiding op afstand plaatsvinden i.v.m. de Corona maatregelen. Voor het beeldbellen tijdens de online sessies wordt gebruik gemaakt van de AVG proof app Signal. Heb je vragen rondom jouw geboekte sessie of wil je er een plannen? Neem gerust contact met mij op.