Coaching bij HSP, overprikkeling, stress & quarterlife crisis - in Groningen


  • Ben je snel overprikkeld of altijd moe?
  • Heb je moeite met het maken van keuzes die dicht bij je gevoel liggen?
  • Heb je moeite met ontspannen of weet je überhaupt niet waar je van ontspant?
  • Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet in onze drukke westerse wereld?
  • Last van een quarter-life crisis?
  • Ben je gevoelig voor de energie en gevoelens van anderen en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?
  • Vind je het moeilijk in lijn de communiceren met je gevoel?
  • Heb je het gevoel dat je in een burn-out raakt door je gevoeligheid?
  • Wil je graag leren hoe je jouw gevoeligheid omzet in kracht?

Wanneer je hoogsensitief bent of gewoon heel gevoelig van aard, dan herken je vast bovenstaande issues. Het is dan ook niet heel gek dat je zo nu en dan een beetje vastloopt. Je hebt vast zelf kleine maniertjes gevonden om hiermee om te gaan, maar soms wordt het allemaal even te veel en kom je in een negatieve spiraal. Wees dan niet bang om hier hulp voor te vragen. Het vragen om hulp is iets heel krachtigs en vaak de eerste stap naar meer positiviteit en persoonlijk groeien. Zie het als een investering in jezelf!

Locatie en openingstijden

Bezoekadres:

 

Het Eiland

Zuiderpark 20

9724 AH Groningen

 

Huidige openingstijden:

woensdag 12:00 - 21:00 uur

donderdagen 10:00 - 18:00 uur

(andere momenten in overleg) 

 

Maak direct een afspraak

Book an appointment with AnnaNouka Coaching using Setmore


Review Coaching:

"Ik ben bij Anouk begonnen met coaching, daar leerde ik de eerste vaardigheden van écht ontspannen en mediteren. Inmiddels ben ik bijna elke woensdag in haar fijne studio en doe ik mee met haar meditiatielessen. Echt even een me time momentje en ik kom altijd stress vrij thuis. Inmiddels doe ik thuis ook meditatie en geeft dit mijn geest rust. De rust die ik nodig heb!" - Marije


Werkwijze Bewustzijnscoaching

HOLISTISCH & FLEXIBEL

Heb je moeite met het praten over jouw beren op de weg of uitdagingen? Er is een mogelijkheid om tijdens de coaching creatief bezig te zijn of te gaan wandelen in het Noorderplantsoen. Ik pas me aan aan jouw manier van communiceren en groeien. In mijn eigen manier van coachen gebruik in praktische bewustwordingsopdrachten, gebruik ik ademhalings- en ontspanningsoefeningen en haal inspiratie uit haptonomie, NLP & de Kunst van Mindful Leven. Ik benader de mens met lichaam en geest in zijn omgeving als geheel vanuit een holistische  benadering. Daarnaast ben ik van mening dat persoonlijk groeien alleen tot stand kan komen als er ruimte is voor rust, ontspanning, positiviteit, eerlijk, oprechtheid, emoties de ruimte geven en spontaniteit. 

 

INTAKEGESPREK

Tijdens het intakegesprek zullen we kennismaken, een anamnese afnemen en tot de kern komen van jouw vraagstuk, kennisbehoefte of leerdoelen.

 

Klikt het? Dan help ik je met veel liefde, gedrevenheid en eerlijkheid om jou als gevoelig persoon meer balans en rust in jouw leven te brengen. Ik ga jou die rust en balans niet GEVEN, maar ik coach je erin hoe jij jezelf dit kan geven. Voor de eerste coachingssessie maak ik een coachcontract op met een samenvatting van de hulpvraag, doelstellingen en advies voor traject. Je zit nooit aan een x aantal sessies vast. Wel geef ik je een advies over aantal sessies, frequentie en de vorm/inhoud van het traject.  

 

 


Voor wie is bewustzijnscoaching geschikt?

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve personen. Dit heeft veel raakvlakken met hooggevoeligheid (niet te verwarren met hoogsensitiviteit), ADHD/ADD en stress gerelateerde klachten zoals overspannen of burn-out* zijn. 

 

Daarnaast is bewustzijnscoaching bijzonder effectief bij personen die een quarterlife crisis ervaren, het zogeheten dertigersdilemma. Steeds meer millennials lopen vast en zijn op zoek naar meer bewustwording, zingeving en het herontdekken van de eigen persoonlijke waarden. Mijn advies: blijf hier niet in hangen, zie het als een cadeautje dat je dit ervaart, want het brengt je uiteindelijk dichterbij jezelf! Een paar sessies zijn vaak al genoeg om weer nieuwe energie en inspiratie te ervaren. 

 

* Extra opmerking burn-out: 

Bij een burn-out ligt het eraan in welke fase je zit of ik je kan begeleiden: het algemene advies is om te starten met Cognitieve Gedragstherapie bij een GGZ Psycholoog -> wil je daarna verder met burn-out recovery met een praktische focus op het 'nu', dan ben je welkom en aan het juiste adres bij AnnaNouka Coaching.

Meer info? Stel je vraag via: burnout@annanoukacoaching.nl