Advies over Orthomoleculaire Supplementen

Tijdens stressvolle periodes of langdurige overprikkeling kan er een vergrote behoefte aan bepaalde voedingsmiddelen ontstaan. Gezond eten en voldoende beweging en ontspanning zijn dan extra belangrijk. Mocht je de natuur een extra handje willen helpen, kan het soms handig of zelfs noodzakelijk zijn om je dieet te ondersteunen met goede voedingssupplementen. 

Het is daarbij belangrijk dat je weet wat je koopt, weet wat je slikt en niet zomaar alles door elkaar gaat supplementeren. Dat is niet alleen soms jammer voor je portemonnee, maar kan zelfs gevaarlijk zijn. Helemaal wanneer je tevens medicatie gebruikt. Wil jij op een veilige manier hoogwaardige supplementen als aanvulling gebruiken om weer in een optimale gezondheid te verkeren? Lees dan snel verder!


Where to buy, what to choose,


Ik geef je advies over waar je op kan letten bij het kopen van goede supplementen (online en offline) waar je ze het beste kan kopen en leer je etiketten lezen van supplementen. Ik geef je eerlijk en onafhankelijk advies zodat je zelf een weloverwogen keuze kan maken in prijs-kwaliteit verhouding!

 

Je kan kiezen uit 3 manieren om advies te krijgen:

1. Online Consult

2. Suppletie Advies Plus

3. Suppletie Advies tijdens een traject Bewustzijnscoaching.

 

Lees hieronder meer over de opties!

Uitgebreid en Persoonlijk SuppletiePlan


Na een anamnese zal ik een uitgebreid en persoonlijk supplementen-plan voor je maken van 8 tot 12 weken. Mocht er een vermoeden zijn dat je een enorm tekort hebt aan een bepaalde voedingstof, kan je er zelf voor kiezen om in overleg dit te laten testen*, maar dat is niet altijd nodig. Orthomoleculaire supplementen zijn na uitgebreide anamnese veilig om te gebruiken en bij twijfel of klachten ben ik tussentijds altijd bereikbaar voor vragen en/of kan ik je adviseren om je te melden bij een medisch specialist**.

Korting op hoogwaardige supplementen


Niet iedereen heeft dezelfde koopkracht: hoogwaardige supplementen zijn soms duur, maar ook minder goede supplementen zijn soms duurder dan wat ze eigenlijk waard zijn. Ik geef je onafhankelijk advies over prijs-kwaliteit verhouding van supplementen/merken (aan deze kennis heb je de rest van je leven iets!) en je kan via mij kortingen tot wel 20% krijgen op hoogwaardige orthomoleculaire supplementen! 

 

Teveel geld uit geven aan supplementen die voor je gevoel niks goed doen is dan verleden tijd!
Voordeligste keuze!

ONLINE CONSULT 

€ 12,50/20min

 

+ (mits gewenst):

PERSOONLIJK SUPPLETIEPLAN

€ 45,-

 

Voor korte vragen over supplementen of 1 specifieke - niet langlopende - klacht, kan je online via een VideoCall advies krijgen over orthomoleculaire supplementen, mocht daaruit blijken dat je een uitgebreid plan wilt, dan krijg je per e-mail een Anamnese Formulier zodat ik een Uitgebreid en Persoonlijk SuppletiePlan voor je kan opstellen.

  • Eenmalig hoogwaardige supplementen met korting bestellen!


Beste keuze!

SUPPLETIE ADVIES PLUS 

€ 165,-

(tijdelijke actieprijs, normale prijs € 209,-)

 

Uitgebreide intake, advies en tussentijdse begeleiding/contact incl. een handig 8-12 weeks plan;

+ tot 6 maanden ná de intake genieten van kortingen op hoogwaardige supplementen!

 

  • Uitgebreid Anamnese Consult 60 min
  • Suppletie Plan laten opstellen
  • Advies Consult 45 min
  • Tussentijdse evaluatie na 8 weken 30min*
  • Tijdens het 12-weekse traject per mail bereikbaar voor vragen
  • Incl. tot 6 maanden na de eerste afspraak kortingen*** op hoogwaardige orthomoleculaire supplementen wanneer je ze via mij besteld i.p.v. zelf online of in de winkel koopt


Klanten-combi keuze!

HSP COACHING/SUPPLETIE ADVIES COMBI

€ 40,- 

(meerprijs wanneer je een coachingtraject volgt en een anamnese laat afnemen en een Persoonlijk Suppletieplan laat opstellen)

 

Volg jij al een coachingtraject bij AnnaNouka Coaching en wil jij naast de coachingsessies uitgebreid advies over voedingssupplementen die je herstel en/of optimale gezondheid en balans ondersteunen? 

 

Dat kan!

Je profiteert dan van de combi-prijs, voor een kleine meerprijs krijg jij:

  • Een uitgebreide anamnese
  • Een Persoonlijk 8-12weeks Suppletieplan
  • Kortingen op hoogwaardige voedingssupplementen tijdens je coachingtraject


* Een bloedwaardencheck is mogelijk, prijzen op aanvraag

** Meer info in de Disclaimer over de diensten/verantwoordelijkheden van AnnaNouka Coaching als Suppletie Adviseur