Coaching op afstand bij AnnaNouka Coaching i.v.m. de Corona maatregelen

Op maandag 23 maart 2020 heb ik besloten om alle coachingsessies en begeleiding t/m 20 mei 2020 op afstand te laten plaatsvinden. De reden hiervoor is dat ik zo een bijdrage wil leveren aan het afvlakken van de curve van het aantal snel oplopende corona-besmettingen in Nederland. Je kan nog steeds sessies boeken. Mensen met lopende coachingstrajecten of andere gesprekken worden zo spoedig mogelijk persoonlijk benaderd.

UPDATE 1 mei 2020: Online Coaching is nu ook mogelijk via de desktop/laptop op een veilige en AVG-proof manier via het Nederlandse platform voor de zorg MDObeeldbellen.

 

UPDATE 20 april 2020: Vanwege de onveiligheid van het gebruik van ZOOM, zullen de online coachingsessies met beeldbellen gedaan worden via de applicatie 'Signal'. Lees meer.


Coaching of begeleiding via een Video Consult

Coaching, begeleiding of korte vragen voor hulp bij HSP, overprikkeling en herstel bij burn-out kan heel goed op afstand. Soms is het fijner om dit niet op afstand te doen, maar vanwege de huidige situatie rondom het Corona virus is het even niet anders: de gezondheid en veiligheid van mijn clienten, de medewerkers, bezoekers en kinderen in het Eiland en van mijzelf gaat voor. Om deze reden zullen alle sessies t/m 1 juni 2020 of tot nader bericht plaats vinden op afstand. Dit kan:

  • Telefonisch; bv voor korte vragen: zie HSP Vraagbaak
  • Online via een Video-Consult met de Applicatie 'Signal'.

Hoe werkt een online Video Consult?

SIGNAL via een app op jouw mobiele telefoon

  • Je ontvangt een mail van mij bevestiging van de afspraak, inclusief link naar een beveiligde omgeving via het platform MDO Beeldbellen.
  • Heb je hier vragen over, mail me dan even.

Prijs online sessie, afhankelijk van de duur van de sessie: 

45,- voor 40-55 min.

65,- voor 60-75min.

 

Heb je vragen over een bestaande afspraak, een coachingsessie of wat de maatregelen rondom het Corona-virus voor jou als HSP'er of sensitief persoon betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0