Mijn uitdaging: AnnaNouka Coaching future-proof maken: duurzaam investeren en hulp (durven) vragen

Lieve lezer/bekende,(ex-)coacheés en vrienden van AnnaNouka Coaching,


Deze brief en hulpvraag schrijf ik vanuit het diepste vanuit mijn hart. Met hartkloppingen in mijn keel. Ik vind dit eng. Tevens noodzakelijk en een grote stap voor mij als ondernemer om meer te durven en groter te mogen dromen.

 

Mijn unieke en op maat-gemaakte diensten kunnen alleen blijven bestaan mits ik mijn diensten future-proof maak, dat betekent:

  • Het doen van noodzakelijke (dure) investeringen in (online) systemen en nieuwe skills ontwikkelen (bijscholing) óf uitbesteden.
  • Vanwege de plotse krapte (wegvallen ander zzp-werk en niet alle services kunnen bieden), is dit niet mogelijk zonder enige (JOUW?) hulp.
  • Facebook, de KvK, de Overheid en diverse andere instanties blijven benadrukken dat dit, wat ik nu doe, noodzakelijk is voor kleine ondernemers met een groot hart voor mensen en een minder groot hard voor veel geld, echt noodzakelijk is om als bedrijf in deze tijd te kunnen blijven bestaan. En het klopt, want de afgelopen maanden heb ik me veel zorgen gemaakt over AnnaNouka Coaching, ik had tig-duizend ideeën, maar wist niet waar ik moest beginnen. Ik was overwhelmed door de verandering in mijn leven en helemaal de veranderingen door Corona die effect hadden op mijn inkomen en bedrijf. Als creatief & hoogsensitief ondernemer heeft mijn hoofd overuren gedraaid, maar kwam er weinig uit mijn handen. Nu is het tijd om weer uit het hoofd & in beweging te komen. 
  • Veel werk voor mijn bedrijf is verweven met wie ik ben als persoon, als ervaringsdeskundige en mijn leven. Daarom besteed ik veel tijd aan werken aan mijn website, blog, social media waar ik mezelf (niet altijd - nu helemaal niet) geen loon voor geef. Waarom niet? 
    • 1. Ik ben relatief gezien nog een startende ondernemer - voor mijn gevoel tenminste.
    • 2. Het voelt als mijn persoonlijke missie om andere HSP'ers de hulp en begeleiding te bieden op een menselijke en intuïtieve manier (minder klinisch en volgens protocollen zeg maar) waardoor ik zelf ook van mijn HSP mijn kracht heb kunnen maken: ik gun elke HSP'er dat waardevolle proces! Wat hier enorm aan heeft bij gedragen is te leren luisteren naar mijn lichaam en gevoel, vanuit daar keuzes te maken (soms enge en onlogische; en tegen weerstand en verbazing op lopen door mensen uit mijn omgeving als ik weer eens irrationele keuzes maakte op basis van een gevoel wat ik niet kon uitleggen maar gewoon intens sterk en eigenwijs voelde) met vallen en opstaan en begeleiding van diverse coaches of alternatief therapeuten die intuïtief dwars door mij heen konden kijken. Daar zijn er niet veel van. En bij het starten van mijn eigen bedrijf en het volgen van mijn hart kwam ik er al snel achter dat veel gevoelige mensen (HSP of niet) hier tevens meer baat bij hebben; ik kreeg al snel de feedback dat ze het gevoel hadden dat er eindelijk iemand naar ze luisterde en dat ze de stappen maakten in het HIER en NU met beide benen op de grond die ze nodig hadden.
    • Veel tijd die ik besteed aan AnnaNouka voelt dus niet altijd als werk, meer soms als mijn passie. Veel geld hebben of materialisme is niet belangrijk voor me, maar geld is ook energie (en als ondernemer toch wel erg handig). Deze energie, dit ruilmiddel heb ik nodig om kwaliteit te kunnen (blijven) bieden en me kunnen blijven ontwikkelen en mee te kunnen gaan in de noodzakelijke veranderingen. Helemaal in tijden van crisis. Zoals nu.

"Net als iedere andere HSP'er is om hulp vragen voor mij niet gemakkelijk"

Ik geloof dat wat je 'geeft' aan het universum of anderen, je uiteindelijk dit ook terugkrijgt of verdiend. Ik voel dat het tijd is om AnnaNouka Coaching door te laten ontwikkelen, te laten groeien, maar ik moet daarbij niet mijzelf vergeten en radicale stappen durven zetten. Om hulp durven vragen (help, dit is echt eng voor mij) en in actie komen om allerlei plannen te structureren en uit te gaan voeren.

Ik wil op een laagdrempelige manier tips en info - ook gratis via mijn blog en social media - blijven geven, maar ik ga dat niet redden zonder hulp en zonder de mogelijkheid om te investeren, uit te besteden en professioneler te werk te gaan: ik heb nog zoveel ideeën die niet van de grond komen omdat ik teveel tijd besteed aan werk waar ik mezelf niet voor betaal, maar wat wel waardevol is voor (ex-)coacheés, mede HSP'ers of andere gevoelige personen die mijn blog, verhalen en adviezen waarderen.


Support your locals: draag jij AnnaNouka een warm hart toe?

Wil jij dat mijn (gratis)tips en blog evenals mijn unieke en op-maat/op de persoon gerichte diensten in de nabije toekomst zien blijven bestaan én nog waardevoller zien worden? Omdat dit juist nu in deze kwetsbare tijd zo nodig is voor jongvolwassen HSP'ers of gevoelige personen?

DAN VRAAG IK JOU, NU JE HELEMAAL HIER ONDERAAN DE PAGINA BENT GEKOMEN EN IK JE AANDACHT DUS NOG STEEDS HEB,

 

om 1 klein (of groot) iets te doen. Iets wat mogelijk is voor jou. Doe een (kleine) donatie en kies of je er een cadeau of wederdienst voor terug wilt ja of nee, of koop 1 van de waarde- of cadeaubonnen. 

 

Ieder klein gebaar is energie en maakt mij - en daarmee veel anderen die ik help enorm  dankbaar en blij!

Support your locals: kleine moeite, groot gebaar

Ook als jij geen coaching nodig bent nu, of HSP'er bent, maar het werk wat ik doe belangrijk vind, kan je mij steunen. Je kan zelf een donatie via doen via Paypal! 

Het leuke hieraan is, dat je zelf het bedrag kan kiezen én kan kiezen of je er een wederprestatie of cadeau voor terug wilt!

 

OOK EEN MOOIE VORM VAN SUPPORT: EEN RECENSIE OP GOOGLE OF FACEBOOK

Ben jij bekend met - of ooit een sessie, coaching of workshop gevolgd bij AnnaNouka Coaching?

 

"Ik zou het echt enorm waarderen als je een recensie achter wilt laten op Google of Facebook!" - heel eenvoudig via de knop boven aan deze alinea!

 

Wil jij AnnaNouka steunen? Dat kan! Doe een kleine donatie in ruil voor een cadeau, niks (mag ook) of een andere wederprestatie!

Wil je AnnaNouka steunen om future-proof zich te blijven doorontwikkelen? Dat kan!

 

Je kan er zelfs iets voor terugkrijgen! En zelf het bedrag bepalen! 

 

Doe direct een donatie via de "Paypal" knop of

 

lees hier meer over de opties! 

 

Van donatie zonder dat je er iets voor terug wilt, of tot VIP-klant worden van AnnaNouka met vele VOORDELEN!

VIA ONDERSTAANDE KNOP KAN JE EEN DONATIE NAAR KEUZE DOEN VIA PAYPAL: