· 

Kerst special: Volle Maan Meditatie 22 december

22 december: DE MAAN VAN DE LANGSTE NACHT 

Mediteren vlak voor kerst tijdens volle maan: een goed moment om het afgelopen jaar te evalueren en de krachtige energie van de volle maan te gebruiken om onze creativiteit en inzichten over onze verlangen voor 2019 naar boven te laten komen.


Volle Maan Meditatie & Mandala Tekenen

Door middel van een begeleide meditatie en de liefdevolle en krachtige energie van de volle maan gaan we na de meditatie aan de slag om onze intenties en verlangens voor 2019 helder te krijgen.

 

Deze maken we vervolgens visueel in een Maan Mandala: je krijgt instructies over hoe je zelfstandig een Mandala tekent en hoe je intuïtie je hierbij kan helpen!

Je gaat naar huis vol nieuwe energie, creativiteit en de zin en kracht om alle uitdagingen in 2019 aan te gaan!

 

Bovendien neem je natuurlijk je eigen Mandala kunstwerk mee naar huis!

Een bijzonder kerstcadeautje voor jezelf of voor iemand die jij lief hebt! 💜

Al bekend met de meditatiesessies van Studio AnnaNouka in Groningen?

PRAKTISCHE INFO

 

Als jij al een strippenkaart hebt van AnnaNouka Coaching voor de meditaties dan kost het je 2 strippen van de strippenkaart.

 

Ben je nog niet bekend met Studio AnnaNouka? Geen probleem! Iedereen mag mee doen. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt met mediteren of nog niet eerder bij Studio AnnaNouka meditaties hebt gevolg ben je welkom om mee te doen met deze bewustmakende en creatieve kerstspecial. Tevens de laatste sessie van dit jaar. Op 8 januari beginnen de reguliere meditatielessen en sessies weer.

 

 • Kosten zonder strippenkaart: € 24,50
 • Plaats voor: 6 personen (dus meld je snel aan, want vol=vol)
 • Inclusief: bijpassende kruidenthee & healthy sweets, alle materialen die je nodig hebt voor het maken van je Maan Mandala
 • Lokatie: Studio AnnaNouka, Albertine Agnesplein 2A Groningen - vlakbij het Noorderplantsoen
 • Betalen zonder strippenkaart: Na aanmelding ontvang je een factuur, deze kan je overmaken met internetbankieren of je betalen in de Studio (pin/contant). Vanaf het moment dat je een factuur hebt ontvangen start de betalingsverplichting
 • Aanmelden: aanmelden kan via Setmore. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij!
 • What to bring: 
  • kom in een comfy outfit, waar je ontspannen in kan mediteren
  • neem extra warme sokken mee
  • meditatiedoek of handdoek om over het yogamatje te leggen

(yogmatten, meditatiekussens en warme dekentjes zijn aanwezig!) - heb je een eigen meditatiekussen en ben je daar aan gehecht: mag je die natuurlijk meenemen!